Stöckhölm


 Helgen har spenderats uppe i Stockholm tillsammans med Linda och diverse andra galningar. För att inte bryta min och Lindas underbara tradition så såg jag till att bli sjuk även denna gång. Två dagar innan avfärd gick jag ute i göteborgs härliga regnrusk och blev genomblöt och har sedan dess varit förkyld, hostig och lite febrig. Gött.
 Ikväll blir det fika med gänget från gymnasiet. Det brukar vara ett vinnande koncept. Man måste passa på att  träffa folk när man åker upp så sällan.
 Stockholm har denna gång inte varit lika fientligt inställt som vanligt. Någonting vänligt har legat över besöket och jag är glad och lite rädd över detta.

 När jag kommer hem så måste jag fixa inför den stundande skolstarten. Håller tummarna för att det inte är någonting jag har missat att göra, och för att posten inte tappar bort all min eftersända post. Lite pirrigt med det där när man flyttar, man vet aldrig var grejerna hamnar. Och just sjutton, CSN... Minneslapp en idé kanske.

städa städa


   Det händer saker hela tiden. Jag har lite svårt att bestämma mig för ifall jag tycker att det är bra eller dåligt. Oftast är det sådant som jag vill göra, men dagarna emellan de där sakerna fylls så fort och shit jag måste ju andas lite. Men idag gör jag inte mycket. Under de senaste veckorna har jag aktivt flyttat ihop med Micke. Packa, bära, sortera slänga, det är mycket jobb. När jag för en stund sedan stod och tittade ner på en flyttlåda vilken innehöll kläder och prylar så kände jag ett stort motstånd i kroppen. Det är någonting som är fel när man har så mycket saker att det tar flera dagar och massvis med energi att få ordning på allt. Min själ blir trött att alla jäkla pryttlar. Seriöst, två par steppskor, en ful liten mjukisanka från Liseberg,  en "strong sexy studs"-kortlek där alla essen är närbilder på eregerade snoppar, cd-skivor jag inte kommer ihåg varför jag köpte, en liten spegel jag fick när jag skaffade linser för elva år sedan, fula kläder som jag fått när någon av mina kompisar rensat garderoben och en massa annat SKIT.
   En del av mig vill bara slänga allt, men det gör man ju inte. Det kan ju komma till användning. Kan vara bra att ha. Man kan ju elda med det till exempel...

 Jag vill och ska förhoppningsvis åka till Stockholm snart. Behöver miljöombyte några dagar, andas lite annan luft. Även om det är skitig storstadsluft. 



Wiiiii!

Vi har en dansmatta och det är så sjukt roligt!!
När jag inte spelar Wii så bygger jag och Micke möbler. Väldigt spännande...

RSS 2.0