Alltid händer det något

Jag har en lätt nedåtlutande statistikkurva vad gäller besökare på bloggen. Så går det när man slutar uppdatera.

 Det bor två harar på vår gård. Den ena satt i sandlådan idag på eftermiddagen och tvättade sig. En ung skata knatade runt brevid och såg ut som om hon inte riktigt visste vad hon höll på med. Haren la sig ner på mage ett slag och verkade tycka att det var ganska skönt i solen. Djur är så himla roliga att titta på. Hararna är helt underbara och det är alltid någon av dem framme när man tittar ut. Sitter och kliar sig, kollar läget eller ligger och tar det lugnt.

 Förutom att titta på djur så har jag idag kört till Mölnlycke två gånger och låst mig ute. Mölnlycke åkte jag till för att lämna in Mickes Wii som inte funkade. När jag kom hem med ett nytt Wii så funkade inte det håller så det var bara att packa ihop skiten och sätta sig i bilen igen. När jag kommer till affären frågar jag lite försynt om det kanske inte var spelet det var fel på och inte själva konsolen. "jaa... kanske det". Och självklart hade teknikgeniet Elin rätt.
 När jag kom hem hittade jag inte mobilen, gick ut och letade i bilen, hittade mobilen, och kom på att jag hade lämnat nycklarna inne och smällt igen dörren. Inte fullt lika genialiskt. Ingen av grananrna med extranyckel var hemma. Men till slut lyckades jag få tag i en stege av några killar som jobbade på andra sidan gatan. Stegen var en sån där liten man fäller ut med typ fyra steg. Min snälla räddare fick hålla stegen. Jag klättrade upp och tog spjärn mot den tunna kant som var några decimeter över sista steget, fick tag i balkongräcket och lyckades hiva mig upp. Som tur var hade jag lämnat balkongdörren öppen. 
 
 


By the way, jag har hicka typ varje dag. Det känns inte normalt. Och det är inte någon liten diskret hicka utan våldsam hicka som om jag har öppen mun kan orsaka hörselskador på stackars närvarande människor. Micke bara skrattar.

Gött


 Elin har kommit in på, och tackat ja till, en kurs i genusvetenskap på Göteborgs universitet. Tack vare yogan så mår jag sjukt mycket bättre och funderar om jag kanske inte kommer att orka plugga i alla fall. Hellre det än slita på något underbetalt pissjobb.
 Det är ganska bra tajming med att börja må bättre, för från och med nu när jag bor hos Micke så får jag inte socialbidrag längre utan får nöja mig med de 5000 som jag får av försäkringskassan. Tro mig, det är inte mycket pengar att leva på när hyran är betald...
 
Det känns lite läskigt med tanken på pluggande efter att bara ha gått praktiska utbildningar sedan gymnasiet. Får se ifall hjärnan fortfarande hänger med.

Yoga


 Sitter i vårt nytömda fina rum och väntar på att frukosten ska sjunka undan tillräckligt för ett yogapass. Tobbe har flyttat ur Mickes lägenhet och nu känns det dubbelt så stor. Snart ryker Bullen också och sen är det bara jag och min älskling på 86 kvadratmeter!  Moahaha!
 Visst att det blir tomt och självklart saknar man dem, men shit vad skönt ändå...

Det är sol ute, ikväll kommer mamma och jag ska med Mickes familj och lyssna på Stefan Andersson i Marsstrand. Känns som ett ganska så bra upplägg.

 Nej, nu måste jag röra lite på mig. Yoga is the shit.

RSS 2.0