Gotland












































Små cyklar de far omkring..

Jag och Micke har köpt cyklar! Herrejösses vad det är roligt att cykla. Igår tog vi en tur upp till Mickes föräldrar i Härryda, 2,5 mil (Hem åkte vi bil..!). Det känns inte så farligt i benen idag men rumpan däremot... Så idag blev det bara en kort tur till jobbet och hemköp. Jag skulle hämta upp ett paket och trodde att det var boken jag beställde förra veckan. Men icke. Det var dessa:



För ett par veckor sedan påträffade jag en nöt med skal på när jag satte tänderna i en av deras bars. Så efter ett vänligt mejl där jag berättade att det inte var så trevligt fick jag alltså lite kompensation. Nam nam.


Yogaretreat



































Nu bär det iväg!

Jag ber om ursäkt för spindeln, inga fler äckliga djur på ett tag.
I helgen ska jag på yogaretreat med yogalärarutbildningen! Ska bli underbart. Men vi kommer att gå upp klockan 4.30(!) på mornarna. Så jag övade imorse genom att gå upp klockan fem. Var inte så jobbigt faktiskt. Men det känns lite konstigt när klockan inte ens är halv sju och man har hunnit med att yoga, äta frukost och läsa tidningen.
Jag tar med mig kameran till retreaten så förhoppningsvis så kommer det lite bilder här sen. Nu ska jag packa det sista och sen bär det iväg till Kärlingesund.

Ha en härlig helg!

Nästan som en hund...!



Vårt nya husdjur! Söt va?



Okey, jag är inte helt bekväm med att den ränner omkring mig när jag yogar. Blir lite nervös när jag sitter där och blundar och mediterar i en halvtimme. Var tvungen att tjuvkika x antal gånger igår för att försäkra mig om att hon inte försökte sig på några trix.

RSS 2.0