En lugn och skön morgon...

God morgon!
Nu borrar de i grunden eller nåt, det liksom vibrerar i hela huset... Men bra kommer det att bli!

Finbesök från Linköping!

Vi har haft en härlig helg med sushi och inspelning av en egenskriven låt...

Sushi!

Gottgottigottgott.
En ny vecka imorgon. Jag har alltid gillat måndagar. Måndagar och hösten. Jag tror att det hänger ihop med att jag gillar rutiner. Jämn dygmsrytm över hela veckan, då är Elin glad och nöjd. Men på den senaste tiden har jag faktiskt varit lite galen och varit uppe till elva lite nu och då. Ibland så måste man kolla om man gör saker bara för att man tror att det är bra eller om det faktiskt är det.
På onsdag har vi tenta och sen ska jag typ vara ledig i fem veckor. Jag ska ju jobba och plugga på halvtid, men det känns som att vara ledig. Kanske också för att alternativet var att göra praktik, och då hade det verkligen varit fullt upp. Nu hinner jag nog till och med åka till Falun en sväng. Myspys.

Ett bord!

Vi har letat efter ett köksbord i snart ett år. Inte jätetintensivt, men ändå.  Och igår så stod det där, på Kretsloppsparken(där folk lämnar in sånt de tröttnat på). Vi har sett många liknande bord på blocket för ca 1200 kr och uppåt, men denna goding fick vi för endast 240 riksdaler. Fyra stolar köpte vi till för 150 kr. Lite gardiner och en lampa så har vi snart ett riktigt mysiigt kök.
(jag vill poängtera att det var Micke som köpte detta så jag är fortfarande konsumtionsfri)
Lite problem blev det att bära in det i lägenheten bara, med ett stort hål utanför dörren. Men men, omvägen innebär att vi har tränat färdigt för idag..!

En lugn och skön dag

Jobbar hemifrån idag.
Gick en sväng på berget
Åt en semla
Och så har jag fått en massa skrivet på rapporten. Snart snart klar.

Grattis till mig och Lotta!

Hela anledningen till städningen som skedde tidigare idag var at Mickes släkt var här på eftermiddagen och firade att jag och Lotta har fyllt år. Lotta hade gjort tre supergoda raw food tårtor. En med morot, en med blåbär och en med choklad. Nam nam.

Inte igår

Det var välbehövligt...

Kreativt kaos...


Fick ett ryck och pysslade ihop några smycken så här på kvällskvisten.

En sväng runt sjön

Äntligen fick jag komma ut i skogen. Har längtat hela veckan och inte haft tid. Men idag jobbar och pluggar jag hemifrån och den timme jag sparar in på att slippa bussåkandet la jag istället på en promenad runt Sisjön. Helt underbart väder och nästan helt folktomt. Nu känner jag mig lite påfylld med energi.

En lång vecka...

Mycket härlig sol har det varit i veckan, underbart. Då får det vara hur kallt det vill. Vi har gått på mycket film i veckan. Alla har varit bra, många har gjort en arg, precis som det ska vara.
Mycket bussåkande blir det, tur att de går ofta.
Idag var första dagen på länge som jag har haft tid att göra ordentlig mat, och det blev en broccoli och ädelostpaj. Jag har inte smakat på den än men håller tummarna att det är lika god som den ser ut.
Viktigast i veckan: Jag och Sara har köpt flygbiljetter till Indien! Vi åker 28 oktober och kommer hem 16 november. Nu ska vi bara överleva vaccinationen...

RSS 2.0