Går inte så bra....

Det går inte fullt så bra med mitt bloggande som jag önskar. Jag hade nämligen en tanke om att jag skulle ta en bild varje dag och lägga upp tillsammans med lite text om allt det intressanta som händer mig, men jag får ju aldrig in bilderna i datorn eftersom USB-portarna inte fungerar. Så nu blir det inte som jag vill. Det var ju tråkigt. Tänkte bara upplysa om det.
Nu ska jag plugga för på fredag är det tenta!

Nu så!

Oooj vad det kan vara krångligt att få in en bild i datorn. Ett litet fel är det på min dator. Ett ynka litet pluttfel, och det är att USB-portarna bara fungerar sporadiskt. När de har lust. Vilket de oftast inte har. Och så kan de läsa ens tänkar så de vet när det gör som allra mest skada att sluta fungera. I förrgår så tänkte jag "å vad skönt att datorn har funkat så bra nu när jag har fört över bilder från mobilen", vips, så fungerade den inte så himla bra längre. Eller inte alls om man ska vara petnoga.
Men nu, jag lurade den och sa att jag inte brydde mig huruvida jag någonsin kom åt de där bilderna på mobilen och då gick det!

Voila!



Naula, Johannes och Helenas hund som jag lånar ibland. Hon sov här inatt när Micke sov borta med jobbet så att jag slapp vara så där förfärligt ensam som jag så lätt kan bli när klockan börjar närma sig tio och solen har gått ner... Hon är såååå sööööööt. Som ett litet lurv.




Vitsippor!
Om det var någon som undrade vad det var...

Nu ska jag sova för jag ska upp hiskeligt tidigt imorn. Sex närmare bestämt. Godnatt!

Plugghäst



Pluggar epidemiologi och biostatistik så hjärnan blöder. Men det ger resultat, känner mig mindre och mindre förvirrad för var dag som går. .




Mina tomatplantor växer så det knakar. Det är fler än jag som gillar solen tydligen!

Nu är vi lediga i en vecka fram till provet, det uppskattas väldigt mycket. Särskilt i detta underbara väder. Jag har varit duktig och pluggat ett par timmar så nu är det mys på balkongen som gäller. =)

En ny mobil till Elin

I två månader har jag sökt med ljus och lykta efter en ny mobil. Det är inte ett lätt uppdrag kan jag försäkra. Det finns Så Många Sorter. Stora och små och med 3G och kamera och gps och gud och hans moster. Total förvrring har vilat tungt över Elins mobilsökande. Men nu har jag köpt en. Den har alla möjliga och omöjliga funktioner och ligger för närvarande brevid mig och tar en liten tupplur medan den fyller på batterierna. Det bästa med den nya mobilen är att den har kamera(och att den är röd, precis som jag. viktigt nu inför valet och så..!)

Här är en bild tagen med mobilen:

e

Johanna och Filippa, två utomordentligt trevliga folkhälsovetare.


Den heter Sony förresten. Min mobil. I förnamn alltså, och Ericsson i efternamn. Min förra mobil hette precis samma sak. Kan de inte vara lite mer uppfinningsrika när de ska döpa mobilerna? Jag vill ha en som heter Malte. Jag ska nog kalla den för Malte.

Tillbaka!

En lång och kall vinter har det varit mina vänner. Och inte många värmande blogginlägg ifrån dalkullan på västkusten. Men nu är hon tillbaka serru! Med buller och bång. Solen, detta underbara eldklot i fjärran har tinat mina frusna fingrar så att jag än en gång kan delge er mina äventyr. Som dessvärre inte är så många... Livet rullar på och jag gläder mig åt de små sakerna i vardagen som gör livet värt att leva. Lånar en söt vovve ibland och tar promenader, läser Bra böcker( =Tusen strålande solar och Flyga drake) och myser med Micke. Skolan är fortfarande helt rätt och kul och stimulerande och Meningsfull. Och det är ju onekligen ett plus.






Så här mycket snö var det för ett par månader sedan. Svårt att tänka sig nu...




Vi har vaktat grannens katt också. Hon är fin och jag måste erkänna att jag blev Väldigt sugen på en egen. Men det bidde inte av. Och det ju bra nu när vi lånar hund ibland.

Nu ska jag läsa vetenskapligt artikel och blir smart. Lycka till Elin!

RSS 2.0