Vad ska man annars göra en lördag?

Förutom att plugga?
Detta var inte ursprungsidén måste jag påpeka. Tanken var att jag skulle ta på mig tajta, snygga kläder, lite för mycket smink och gå och titta på schlagerspektaklet med vänner. Meeeen, det blir ju aldrig som man har tänkt sig. Jag satt och prata med kollegan på jobbet och hon frågade om jag ska jobba imorn, "neeej, jag ska vara ledig!" sa jag med ett leende och en varm, skön känsla i magen. En minut senare ringde gruppledare och.... guess what!.... jag ska jobba imorn.
Man ska dock inte klaga för då jag planerar att vara ledig Hela juni måste detta kompenseras på ett eller annat sätt. Och jag har ett trevligt jobb.

Så nu sitter jag här och skriver tenta istället. Eller ja, inte just nu då eftersom jag skriver här. Men snart så...! Det är faktiskt av största vikt att man då och då unnar sig en rast. Annars kan hjärnan koka över och ta eld. Eller nåt.

Sommar


Hos mamma och pappa...

Just idag så känns sommaren sorgligt nog lika avlägsen som ett fast jobb(med betald semester...). Temperaturen ligger väl kring 8 grader och allt är grått. Men bakom molnen så väntar hon, allas vår bästa vän. Och om en ynka vecka är det faktiskt lov!
Idag har jag fått schemat för sommarens jobb och försöker planera lite. Det är så mycket man vill hinna och så många man vill träffa. Det går fort att fylla kalendern...

Det kommer bli en härlig sommar!!

Snart



Lite såhär känner jag mig idag. Som ett avsågat huvud som ligger på en sten. Men nu är det bara två veckor kvar så vi kämpar på och håller ut och vet att snart är det Sommarlov! Löv it.

En kopp te kanske? Det är trevligt att börja dagen med. Eller börja och börja, jag har ju redan gjort ett yogapass och ätit min fruktsallad. Varje morgon... Typ. Vissa dagar så går det bara inte och då låter jag bli.

I sommar vill jag göra mycket, bland annat; åka dressin och paddla i Dalsland, vara i Dalarna Jättemycket, gå på Liseberg och åka Balder, tågluffa med Stina, åka flotte, gå på Peace and Love, ta en sväng till Köpenhamn, bada, renovera köket, hälsa på Linda i Västerås och säkert en massa annat som jag inte kommer på just nu.... får se vad som hinns med. Ska ju faktiskt jobba också. =) Jag tror att det kommer bli en bra sommar!

Mys


Jag har suttit på bolkongen med en kopp väldigt gott kaffe och läst Mia Skäringers bok. Hon är den bästa av alla. Hon är min enda idol.

Solen skiner ta mig sjutton idag och jag bränner mig fast jag har solskyddsfaktor 50. Då är man lite väl känslig. I år tror jag att det kommer bli en väldigt bra sommar. Ledig hela juni! ja man måste ju leva också, inte bara tjäna pengar som man ändå inte får förrän i höst när man ändå får studiemedel igen.






Göttland



2008 var vi på Gotland, och nu har jag bilderna på min dator och kan dela med mig till er! Härligt va! Tyvärr så kan det inte bli så mycket nya snygga bilder eftersom Micke har sålt kameran och inte köpt någon ny. Som han skulle göra vill jag tillägga... Men det ska tydligen komma en ny som vi väntar på med stor spänning.




Det var så himlans fint där. Jag vill åka igen. I sommar!

Jag skulle kunna plugga idag. Och så skulle jag kunna låta bli. Hm...

Gött!




Energin är tillbaka! Allt som behövdes var resultatet ifrån tentan. Det gick bra och nu kan jag släppa tanken på oddskvoter och incidens ett tag.

Bilden ovan är tagen i Falun för två år sedan. Micke har en massa bilder på sin dator från den sommaren som vi har tänkt att vi ska gå igenom och rensa bland och nu har vi äntligen gjort det och jag har fått över dem till min dator! Vi är såå effektiva.



Gull.

Nu ska vi åka in till stan en sväng. Mycket händer idag, presentköpning, föreläsning, 90-årskalas och lite kör som avslutning. Kan nog bli en riktigt bra dag!

Lite oskarp




Jag känner mig lite suddig idag. En ny vecka och energin är redan förbrukad. Är det inte meningen att det ska komma ny under helgen?
Den förra kursen sög musten ur mig och jag är så OPEPP på att lära mig om socialt kapital. Håller tummarna för att det ska ta sig under veckan.

Solen skiner i alla fall, det hjälper en del. Nu lite frukost sen ska jag och Micke åka och klippa buskar en sväng.

Hurra för Micke!



Micke dekorerar sin födelsedagstårta. Tjusig va! Både tårtan och karln...
30 år har han fyllt. Så det har vi firat i helgen med hela Mickes tjocka släkt.





I tårtan låg det ett sats-kort som Lotta hade gömt. Hon är så lurig den där Lotta...


I fredags gjorde jag tenta. Håller tummarna, men det kan dröja tre veckor innan man får veta resultatet. Så det är bara att släppa det. Nu har vi börjat en ny kurs, Sociala nätverk och hälsa. Det är intressant, men jag känner inte riktigt att jag har kommit in i det än. Jaja, förr eller senare så.

=)


RSS 2.0