Hjärtan









Jag har pysslat lite på balkongen. Hjärtan blev det, men de var inte helt lätta att få till faktiskt. Så nu räcker det för idag. Dags för lunch!

Kortkort

















Sommarfrisyren är på plats! Och det är så skönt.

Renoveringen...

Herregud vad det tar tid att renovera. Idag har vi sprungit i affärer hela dagen känns det som.

På denna:




ska det ligga en bänkskiva. Nämligen den här:






Micke tror inte att jag kan hantera en bänkskiva i riktigt trä, så det fick bli laminat...!


Så har vi tittat på tapeter också och fått låna hem några pärmar.



Detta är Mickes favorit. Den är grön och något varmare i färgen än vad som syns på bilden. Här är en närmare bild:



Personligen så gillar jag blommor. Micke är inte så förtjust i blommor. Men men, min övertalningsförmåga har lyckats förut. Här är en av mina favoriter:



Eller så kanske vi gör som vanligt och tar en vit tapet med lite mönster i som har en annan vit nyans. Den som lever får se!

Avslutning



Sommarfest med kören. Ska bli skönt med en liten paus. Så man hinner sakna, längta och få lite ny energi. Nästa helg är det terminens sista yogahelg. Känns helt galet att det har gått ett år...

Väggar också!



Micke jobbar på.

Härlig helg!



Cia är i stan och vi har roat oss med bergsbestigning, fikande och lite konsert med kören. Bra helg. Nu sitter vi och slappar i soffan och jag passa på att uppdatera här lite.

Men klockan är ju över tio så det börjar bli läggdags. Jämn dygnsrytm över hela veckan ska det vara!

det närmar sig...



Vår nya diskbänk! Den står där och väntar. Precis som spisen, diskmaskinen och kylen i vardagsrummet. Men jag tror att det är nära nu. Vi tar ett litet steg i taget. Förhoppningsvis hinner vi måla taket färdigt innan Cia kommer på torsdag. Det skulle betyda att vi kan ta bort skyddet från golvet vilket hade varit gudomligt skönt. Det har legat på i över två månader nu och det är ju inte direkt lättstädat...

Nu ska jag åka in till stan och äta lunch med Johanna för vinstpengarna från i lördags. Tänka sig att Azerbaijan skulle gå och vinna!

Hej hej



Grävskopskillar alldeles utanför mitt fönster precis när jag ska klä på mig... Jaja, jag får helt enkelt gå naken till seminariet. Det är nog bäst ändå för jag är så dåligt förberedd att det är bra med lite distraktion.

Lite lugn

Lugn och ro är inte någonting man får, det är någonting man skaffar sig. Och det har jag gjort nu vilket är fantastiskt skönt och öppnar upp för mycket som jag i vanliga fall inte har tid med. Exempelvis funderingar kring vad jag vill göra efter min utbildning, tid för städning och såklart lite kreativitet.



Gjorde några armband igår, bland annat detta. Det är fantastiskt roligt att pyssla ibland.


Gott gott

Ett litet seminarium på fredag, sen är jag Leeedig! Gött mos. Och det firar vi med mumsig lunch, american pancakes med banan och kokos i och grädde med lime och mynta på, och lite blåbär på toppen. Fina grejer...




Nu ska jag ta mig en liten promenad in mot stan och kören!

RSS 2.0