Bort

   Nu far vi till Stockholm, Micke och jag. X2000 för 95 spänn, det är gött när man för en gångs skull var ute i riktigt god tid. Nu åker vi båda fram och tillbaka för fyrahundra, vilket är vad en enkelbiljett för en person kostar om man är mer normal i sin framförhållning.
Sånt kan jag bli glad för... haha.


   Det är sånt underbart väder, tyvärr så är det inte riktigt lika bra i Stockholm men det får gå ändå. Snart är det sommar!

Lördagsgottigott

   Kors i taket och håll i hatten, Elin har haft en dag där merparten spenderades utanför hemmet. Imorse var vi och repade till bröllopsspelningen vilket var sjukt kul, sjunga sjunga, och eftersom alla andra skulle på svensexa efteråt och det vvar superfint väder så beslöt jag mig för att ta mitt öde i egna händer och ringde Johan. Så vi har haft picknick i slottskogen, tittat på sälar, klappat hästar och ätit mat tillsammans med öldrickande människor ifrån gamla klassen. Gött.

       



Fuck.


   Fortfarande allergisk. Trodde att det kanske skulle ge sig, hoppet är ju som vi alla vet det sista som lämnar människan. Men när jag vaknade i morse efter en mer eller mindre sömnlös natt med ett huvud som kändes som om det skulle sprängas, lock för öronen och total oförmåga att andas genom näsan så var jag så illa tvungen att inse att så inte var fallet. Trist. Jag som brukar gilla våren i vanliga fall. Nu känns det som ett hån. "åå, kolla allting slår ut och blir vackert och härligt och luktar gott, men du får sitta inne med ditt ballonghuvud och trösta dig med glass så att du lagomt tills pollenskiten slutar inser att du är fet och inte får njuta av sommaren heller". Gött.
Haha. Jag tar i lite... Lite.




Tomaterna verkar trivas i alla fall. Lätt att gilla våren när man inte har några bihålor att fylla med slem.

Pollen


   Pollenallergi minsann. That's a first. Här gick jag runt i tron att jag tålde allt och att det skulle vara så för all framtid. Men icke. Rinnig och trötter är Elin idag.

Falun tur och retur

Ja, nu har man varit hem en sväng.



Härligaste familjen!

Nu ska det packas upp...

I efterskott



Påskmiddagsbilden. Den hade jag glömt. Här är den. Nam nam.

Jag håller på att färga ögonbrynen, hoppas jag inte glömmer det. Jag kan ha en tendens att glömma sånt. Och annat. Ops.

Nu ska jag till kören och sjunga lite. Fick inget jobb denna vecka. Äh, vem behöver pengar, vi lever på kärlek!

Trist


 Jag kan ha världens mest intetsägande och tråkiga blogg. Förlåt. Jag ska liva upp stämningen med någos sorts skämt kanske. Eller en rolig bild...





Inte så rolig. Men väldigt fin.

Gött



   Vitsippor och sol. Och ikväll är det den bästa yogan. Annars så längtar jag mest till helgen och Falun. Och om mindre än en månad bär det av till Sthlm och alla underbara människor som bor där! Härligt härligt.

Jobb har jag fått i sommar också, på ett äldreboende som verkar supertrevligt. Nu ska jag bara bestämma vad jag ska plugga i höst. Imorgon är sista dagen att ändra sig...

Glad påsk



  Vi ska repa idag och jag är så sjukt opepp. Bläääääää. Känner inte för att ta en ton. Kanske har att göra med att det är påskafton, världens superväder och vi ska stå inne i ett mörkt litet rum mellan tolv och tre. Men men, sen blir det påskmiddag i Härryda och det kan nog bli hur bra som helst nu när Lotta är hemma igen.

Växer så det knakar




  

Tomatplantorna tar sig, solen skiner och jag har världens godaste vegetariska lasagne i ugnen. Rätt så nöjd. Fin bild va, jag lyckades få med mig själv i fönstret... Haha.


Tomaterna är här!

   Fredagar är betydligt mycket roligare  nu för tiden när jag faktiskt jobbar i veckorna. Jag hade nästan hunnit glömma hur tillfredsställande det är att vara ledig när man vet att man har "gjort rätt för sig" hela veckan. Så jag njuter. Ikväll så ska vi mysa, äta ben and jerry's och öva lite låtar till bröllopsspelning. Gött ärä.

   I söndags så sådde vi ju lite tomater och jordgubbar, och tomaterna har vuxit! De är ovan jord, livskraftiga och stolta.



Jag känner mig som en riktigt... såare... öö... planterare... grönsaksodlare!

 

En härlig dag


   Idag har det varit helt underbart väder och vi har varit ute på jobbet nästan hela dagen. Så härligt. Blev lite röd på näsan, imorn tar jag med solskydd...

   Nu är det femton dagar kvar tills man ska bestämma sig för vad man vill plugga i höst. Och jag har liksom tappat gnistan. Orkar inte ens oroa mig längre. Just nu står folkhälsovetare som prio ett på min sökning som jag gjort på nätet. Vi får se ifall jag får inspiration nog till att ändra det.

Upp sex imorn. gooodnatt.


RSS 2.0