Det var inte igår!


Mycket är det som ska göras. Men ändå så finns det lite tid över och den njuter jag av. Om jag kunde sova så lite som andra människor gör så skulle jag hinna så mycket mer. Tänk att kunna sitta och plugga till elva-tolv på kvällen, då skulle jag få 14 timmar mer i veckan... Galet. Men sömnen är viktigast av allt för att jag ska fungera så klockan tio varje kväll dimper jag ner mellan lakanen och vilar min överaktiva hjärna på en sval och ergonomiskt designad kudde så att jag vaknar upp utvilad åtta-nio timmar senare. Och man ska inte klaga så jag låter bli.

Det är väldigt roligt att plugga tycker jag. Läsa böcker, skriva arbeten, träffa härliga människor och dricka en och annan kopp kaffe. Och dra på mig ett lån som jag aldrig någonsin kommer klara av att betala tillbaka..!

En annan sak som jag njuter väldigt mycket av för tillfället är att jag inte är fattig längre. Jag är inte rik men jag är ta mig sjutton inte fattig. Det är en sån frihet att kunna jobba extra och faktiskt få ett par tusenlappar till att leva på varje månad. Det var någonting jag verkligen saknade när jag var sjuksskriven, att kunna påverka sin ekonomi. Då levde man på existensminimum hela tiden och det fanns liksom ingenting man kunde göra åt det. Och även om jag är väldigt tacksam att den ekonomiska hjälpen faktiskt finns att få när man är sjuk så är jag så galet glad att jag nu är frisk och kan jobba!

Om en månad är det jul och vi ska vara i Falun i nästan en hel vecka och på söndag är det adventsfikat hos Mickes föräldrar! Mmmmmm! Micke och Lotta står och bakar för fullt. Imorn ska jag hjälpa till, då är det pepparkaksdags. Men nu är det plugg som gäller.


muu

RSS 2.0