Uppdatering


Det blir bra det här med folkhälsovetenskap. Man kan bli lite vad som helst, och sånt gillar jag. Nya klassen verkar vara en trevlig samling människor men endast tre är killar. Jag dissar dagens sociala aktiviteter och går på möte på röda korset istället(inte på grund av det låga antalet killar dock). Vänner får man nog vad det lider i alla fall.

Gick på yoga igår och det är det bästa. Om jag bara fick välja en enda sak att göra resten av livet så skulle jag välja det. Före att sjunga till och med. Det du.

Solen skiner faktiskt lite idag och jag tror att jag ska ta cykeln till skolan, låta mina spagettiben arbeta lite. Det kan de behöva klena som de är. Men det ska bli ändring. Jag har ju alltid varit en friskis och svettis-tjej men nu tänkte jag ge Fysiken en chans. Ligger rätt nära skolan så det blir nog ganska lätt att gå några pass i veckan. Jag blir galen när jag inte tränar.



Ibland finner man sig sittandes i ett träd, rädd för att ramla och rädd för att klättra vidare. Så man sitter där och kommer varken upp eller ner och innan man vet ordet av så var sagan slut. Och där sitter man. Hade man inte varit så höjdrädd så hade man tittat ner och sett att det var mjuk mossa under. Och hade man inte varit så rädd att grenarna skulle brista så hade man tittat upp och sett att det inte bara fanns en gren att hålla sig i.

RSS 2.0