Skit också.

Satt och skrev rapport när jag plötsligt märkte att tre sidor var borta. Fan. fan fan fan. Jaja, det är inget att göra. Och det var inte världens viktigaste sidor men ändå. Jag var lite för trött eftersom jag började jobbet klockan sju(alltså sex) imorse, och fick gå upp klockan sex(alltså fem). Så jag blev lite ledsen och bestämde mig för att det var ett tecken på att jag inte borde skriva mer idag.

Men här kommer lite bilder att muntra upp sig med.




Världens minsta avokadokärna.




Världens godaste söndagsfika. Mickes underbara varma kladdkaka och vaniljglass.







Albin fastnade i handtaget på en papperskasse, det så Väldigt roligt ut.




Ocg så låg han och sov i en lite lustig ställning... Fantastiskt söt katt det där...!





Snuttiplutt!

Spår...




Bilden blev inte jättebra men man ser i alla fall att det är blåbärsspår från tassar på vår köksbänk...





Och på golvet...



Och på Albin hittade jag en lila liten tass. Syns inte så bra på bilden men det syntes väldigt tydligt i verkligheten. Väldigt gulligt i alla fall. Vi har lärt oss att man inte kan lämna någonting ätbart framme på banken. Dina bryr sig inte så mycket men Albin är där på tre sekunder. Men det är bra för då Måste man diska efter sig på en gång och då blir det inte så stora berg på köksbänken. Till Mickes stora glädje!

Nu är klockan kvart över nio, nu får man gå och lägga sig!


Okey...



Vad ska man säga...? Vi tycker så mycket om dem att vi håller på att försöka odla fler. Visst är det i mars man ska plantera katter? Jag borde kanske täcka över henne med lite gladpack och hälla på gödning.



Pluggmys



Albin är det bästa pluggsällskapet. Mys.
Tentan i fredags gick bra, nu pluggar jag till nästa som är på onsdag. Efter den är det inte några fler salstentor denna termin! Undebart. Om man inte får göra en omtenta då. Ska bli skönt med lite hemtenta och grupparbete igen. Omväxling förnöjer.


Hmm

Idag är det tenta och jag insåg igår att det kanske hade varit en bra idé att plugga till den. Men det var ju lite sent påkommet. Jag har bra övergripande koll, men när det kommer till detaljerna... Not so much. Så det är bara att hålla tummarna för frågor som överensstämmer med mina kunskaper. Det har ju gått förut. Och en omtenta har ju ingen dött av vad jag vet.

Katterna är galna. GALNA. De är högt och lågt och överallt och gärna på diskbänken där de vet att de inte får vara. Igår tog de brödpåsen, bet upp den och började mumsa på brödet. Så är det med ungkatter antar jag. Och det gör inte så mycket för däremellan är de ju underbara.

Här skulle det gärna ha varit en bild av något slag, men jag orkar inte lägga upp någon. Ska ta tag i sista minuten pluggandet. Det är inte att förakta faktiskt. By the way, det är snö ute. Inte okey.

tisdag



Nu är golvet på gång. sen är det bara resten kvar!








...




Mys



Livet blir liksom lite trevligare när man har djur omkring sig. Albin har hittat en favoritplats, Mickes knä.




Kattvakt


Kära vännen Linda åker till Sydafrika i en månad och kvar hos oss blir de underbara katterna Dina och Albin. Så det kan nog bli en hel del bilder på dem den närmaste tiden...





Dina, fyra månader



Och Albin, fem månader.


Gulligulliguuuull. Och i helgen är det yogahelg. Livet är härligt!

Våren?



Igår var det sol, varmt och vår i luften. Idag är det snöstorm. Usch och blä, jag som ville ta en promenad...

Pysslar

Mycket pysslande blir det nu. Och plugg. Jag har ingen lust att gå och lägga mig för jag vill sitta uppe och göra armband och skriva rapport. Men det ska jag inte för sömn är viktigt. Och exakt hur viktigt det är kommer jag lära mig imorn när vi ska ha föreläsning om just det.



Det här blev det jag hann med idag. I bakgrunden ser man hur städat det är på mitt skrivbord. Jag har köpt en förvaringslåda men inte hunnit sortera allting än. Men imorn kanske...!

En bra dag







Idag har jag varit på pysselträff hemma hos Emelie och gjort armband bland annat. Jag har även limmat mina fingrar med superlim och ätit semla. En bra dag med andra ord.

Men nu är det dags för lite seriösa saker. T-fördelningar, nollhypoteser och en och annan konfidensintervall kanske.

Sol och smoothie!



En morgonsmoothie med banan, blåbär, hallon, ärtskott, spenat, linfrön och yoghurt är en bra start på en härlig, solig lördag!


Det går utför med bloggen...



Jag tog den här bilden i måndags för att jag skulle visa vilken fin färg mina träningsbyxor har. Men så fick jag en identitetskris för jag är ju inte en sån där som lägger upp bilder på kläder på min blogg och jag vill absolut inte uppmuntra till konsumtion. Men nu lägger jag upp den ändå. Så njut. Och se vilken fin färg det är. Men köp inte ett par. Jag tänker inte ens berätta vilket märke det är. Ha!
Tur att bilden är så suddig så man knappt ser. Jag gick på Body Pump sen. Känner mig alltid så galet stark efter de passen. Jag är inte galet stark. Men men, vi kan ju låtsas.

På bilden ser man också hur fint det är att vi har kylskåpet i hallen. Väldigt fint. Alla borde ha det så.

Sovmorgon!

Jag tog mig en sovmorgon idag. Det känns som om jag är på väg att bli sjuk och då är det bra att sova ut.




Det inträffade en lite olycka mitt i morgonbestyren. Men man ska inte gråta över spillt te har jag hört, så jag låter bli. Nej, nu ska här sättas lite fart så jag kommer i tid till eftermiddagsföreläsningen i alla fall.

RSS 2.0