Höst och sånt



Uppåt ska vi, på ett eller annat sätt. Om en vecka är det tenta, det går som det går. Förr eller senare så klarar man det!

Jag har det bra i höstmörkret. Har alltid trivts när löven börjar falla. Dricker yogite och mediterar och sånt flummigt. Älskar sånt. Imorn åker jag till Västerås och underbara, fina Linda. Vänner, det är allt bra att ha. Det värmer i dessa kalla tider med allianser och rasister i riksdagen... Sverige Sverige, vart är vi på väg? Vad är det egentligen för samhälle vi vill ha?

Sjunga sjunga!



Idag har vi haft kördag. Väldigt kul och väldigt jobbigt när man har träningsvärk i hela kroppen... haha. Nu är jag lite trött i huvudet för vi håller på och övar på ett sexstämmigt verk som är lite... knivigt... minst sagt. här kan man lyssna på det; http://martenjansson.se/swe/31/det-aer-en-ros-utsprungen
lyssna på den som det står La Capella vid.

Ikväll är det inflyttningsfest hos klasskompis som gäller! Men det blir en tidig kväll för min del för imorn ska jag jobba 07.00. Alltid härligt. Jag tror att jag tar och gör morgonyogan på eftermiddagen imorn.



Titta så uppmärksamma och lydiga de ser ut våra kära sopraner!

Imorn gäller det! Rösta rödgrönt!

Kul...


Jag har inte någonting emot Reinfeldt som person, även om jag inte är så förtjust i hans politik. Och egentligen så tycker jag inte att man ska hålla på och bara fokusera på det som är negativt hos den andra sidan och förlöjliga det de står för, då det lätt blir en ganska så barnslig nivå. Men jag måste ändå lägga upp den här bilden för jag tycker att den är så härlig! Jag hittade den på Facebook och det stod att man gärna fick sprida den vidare.











Jag kommer som den kvicktänkte läsaren antagligen redan har listat ut att rösta på de rödgröna. Jag tycker att solidaritet är otroligt viktigt och betalar gärna höga skatter för att alla människor i Sverige ska ha chansen till ett bra liv. Jämlikhet är bra för alla i ett samhälle, även de som tjänar mest pengar och om man vill läsa mer om det så kan jag rekommendera Jämlikhetsanden av Richard Wilkinsom och Kate Pickett.


För övrigt så var yogalärarutbildningshelgen helt fantastisk och jag svävar fortfarande på små moln. =)

En intressant trädgård i Skottland...









På vår långa promenad i den stora skogen Utanför Dundee fanns en konstig trädgård med ett lustigt litet hus och en söt liten man som glatt hälsade på oss när vi vandrade förbi.


Udag skiner solen i Göteborg och har så gjort sen jag kom hem. Härligt. Nu ska vi iväg och kolla på kakel och grejer till köket!

Köket



Gigantiskt. Och det kommer bli så snyggt! sen... iframtiden...

Sweden

Är tillbaka hemma. Har landat. Resan har varit underbar men det är också skönt att vara hemma. Idag var första dagen i skolan och den kom som något av en chock. Mycket siffror är det när man läser hälsoekonomi. Men jag är inte orolig, det löser sig alltid med det där och imorn ska jag och Johanna nog reda ut det mesta. Vi gör inte grupparbete ihop denna gång men det betyder inte att man inte får plugga ihop! =)

Väggen är riven. Vi har nu officiellt världens största kök! Typ... Det är i alla fall väldigt stort. Han är duktig karl min, en riktig handy man. Ska lägga upp bild sen när jag har tagit en.

Nu ska jag njuta lite mer av att vara HEMMA.

London Baby!




Having fun in London!



Sa har radd  var jag nar vi hade varit pa spoktur i Edinburgh...

Stina och pengar. Hon forsoker se ut som gubben pa pengarna om nagon undrade...



Glaaad!!



Typ enda bilden pa oss ihop...!


Wicked!

Vi ar i London. Jag ar inte Jattefortjust i London. Lite stort for min smak. Och sa borjar jag bli lite trott. Sa igar var jag inte pa varldens basta humor pa morgonkvisten. Men vi akte in till stan och tog en promenad och vips sa hade vi kopt biljetter till Wicked. Detta fick upp mitt humor ganska bra maste jag saga... Jag har velat se den musikalen sen jag bodde i Stockholm for fem ar sen och for forsta gangen horde Defying Gravity.
Sa igarkvall fick jag antligen se den! Ifran nast sista raden, men vad sjutton jag ar inte den som klagar. Det fanns ju kikare. Och den var helt fantastiskt bra, de sjong sa Sjukt bra... och det kostade bara ca 240 kronor. Galet. Far se vad vi kan hitta biljetter till idag. Lejonkungen elletr Billy Elliott kanske...? =)


RSS 2.0