Grått



Det är en tung, grå och kall dag i Göteborg. Men det passar mig perfekt för jag spenderar största delen av den liggandes i soffan. Har man jobbar hela helgen så är inte det mer än rätt att man får ta igen sig på måndagen...
På bilden så ser himlen lite blå ut, men det beror på att min mobilkamera inte är av någon direkt toppkvalitet. Som man kan se på bilden så har vi faktiskt lite snö, och tidigare idag så singlade stora, bomullsflingor ner från skyn. Men det blir ju inte liggandes någon längre stund. De flesta verkar ganska så nöjda med det här nere men jag vill ha Ordentligt med snö.


Meditation

Jag har haft en otroligt inspirerande helg på yogalärarutbildningen! Vi har mediterat tillsammans med en underbar lärare från USA. Jag trodde att jag inte riktigt tyckte om att meditera och att jag i princip aldrig skulle kunna meditera mer än så där en halvtimme. Men igår gjorde vi en härlig 62 minuters meditation och jag vill inte att det skulle ta slut. I börjar tar kroppen mycket fokus, och mycket tankar kommer upp till ytan, men efter ungefär en halvtimme stannade det upp och jag kunde få en mycket djupare upplevelse. Så jag kan vekligen rekommendera att prova på lite längre meditationer. Man hinner liksom inte komma någonvart på så där 11, 22 minuter. Särskilt inte i början när man inte är van. I alla fall är det min upplevelse, men det är säkert olika för olika personer.

Så nu känner jag mig pigg och glad efter helgen och hoppas att jag kan hålla i det här hemma och få in vanan att meditera lite längre tider.


En tavla på vår vägg!



Inramad!

Det blev superbra. Fotot är inte så bra dock... och så gör den sig nog bättre på väggen än i soffan, men ni får et liten uppfattning i alla fall!
Äntligen så ska vi få upp en inramad tavla på väggen. Det är minsann på tiden, med tanke på att jag målar och Micke är inramare så borde det inte ha tagit två och ett halvt år kan man tycka.

Egentligen så pluggar jag nu, så jag ska återgå till det. Organisationsteori och ledarskap. Kul kul, men lite mycket torr teori kan jag tycka. Och tydligen är tentan fruktansvärd så man måste ha koll på det mesta...


RSS 2.0