Tja...


 Linda är här, och som vanligt när vi träffas så är en av oss sjuk. Den här gången var det Lindas tur att ligga hemma och snora. Så det blev inget spökande för hennes del. Attans.
 Men nu efter ett par dagar så har hon hämtat sig, och idag så ska vi ta igen all missad tid. Vi ska ha så Sjukt kul!

image144

Och, helt otroligt, än så länge skiner solen!

Men vi ska på Liseberg så det är nästan så att man vill att den ska försvinna. För en solig dag på Liseberg är inte någon hit. Att köa i en timme för att åka Balder i en minut känns väl lite... öhh... NEEEEEEEJ. Och alla lösa småbarn som man snubblar över. Alla under fyrtio är höga på socker och springer runt som galna, dregglande hundar.

Det kommer bli underbart!

bit av kaka

Nej, nu har jag bestämt mig. Jag ringde till Sara och sa att det inte blir någonting av med flyttning för min del. Jag stannar där jag är. Det kanske skulle bli bättre och billigare. Men kanske inte, och jag har ju bestäm mig för att sluta jaga. Så Kviberg för duga ett tag till.
 Det känns ändå bra att ha funderat på att flytta för när jag klev innanför dörren för en stund sen så kände jag helt plötsligt hur otroligt mycket jag tycker om min lägenhet. Den är så fin och vi passar ganska så bra ihop tycker jag. Så det känns bra.

 Det är väldigt mycket som känns bra faktiskt. Det var längesedan så här mycket kändes bra på en och samma gång. Perception är allt. Jag har säkert skrivit det förut men det tål att upprepas. 

 Det är kul när man har blåmärken som man inte har någon aning om när man fick, och så helt plötsligt mitt i en skrämning så stöter man i tex en liksäck och inser att man har gjort exakt likadant förut för det gör så Sjukt ont. Ja... kul...
 Nu ska jag ta min sargade kropp och lägga den i min fyrtio år gamla säng som man känner fjädrarna i och försöka sova lite eftersom jag ska jobba 9,5 timmar imorgon.


går inte


 ÅÅÅÅååå, det går inte går inte går INTE att jobba när man är sjuk och trött. Jag går in i folk och saker och skadar mig. Glömde att tvätta min arm så den är alldeles vit. Finfint. Är säkert vit i öronen också men det skiter jag i. Snart kommer Linda hit, det är ju helt sjuuukt. Jag kommer inte ihåg hur hon ser ut, hjärtat. Hon ska vara med mig på jobbet och skrämmas. hihi...
 Imorn är jag ledig och ska träffa den söta lille skotten. Är lite tårtsugen.
Jag vill sjunga. Sablans grannar.

Nerina Pallot är en duktig brud. Och Anna Nalick. Lyssna på dem.

Sova före elva? Ja tack, det gör vi!

Good shit!

image143

Gott. Väldigt gott... Och väldigt slut.

Fyra veckor kvar. Jag drömde mardrömmar om en viss mordisk lärare inatt. Ja, vi får se...

Jag är så sjuk i min lilla hals. Men eftersom jag jobbade igår så får jag en till karensdag om jag stannar hemma och det har jag inte råd med, så jag ska jobba idag. Work work work... Jag och Askungen. Får se om jag lyckas skrämma någon med mitt snörvlande. Snart kommer Linda. Och på lördag är det return of skotten på jobbet. naaajs.

Sommar och soool!


Det är sånt underbart väder. Nu är det sommar. hoppas att den inte försvinner igen... Stanna hos mig...
En dag kvar. Tio timmar gast, sen är jag LEDIG!!

 image141
Cia och Elin...
Hon är inte här igen. Men jag fick ju inte upp den här bilden förut. Datorer... Och jag...


Empa och jag var och tog oss en liten cider idag. Hehe. Gött...


NEj, om man skulla ta och lägga sig före tolv för ovanlighetens skull kanske.


Gothia fucking cup helvete


 Fotbollsspelande ungdomar i all ära, men en hel stad full av hormonsstinna, bollsparkande tonåringar kan suga musten ur de flesta. Inte en chans att jag sätter mig på en spårvagn innan det här jippot är över. De är överallt. Igår var första dagen med sol på ungefär en månad och jag började inte förrän halv sex, så jag gick ut med en filt för att njuta. Det är då jag till min förfäran upptäcker att Kviberg verkar vara navet kring vilket hela den här galna vecka cirkulerar. Till slut hittade jag en gräsplätt som inte var översållad med ungar. Men jag lyckades ändå få inte mindre en två bollar sparkade på mig under tiden jag låg där.
 En annan rolig sak var när ett lag gick förbi mig så att de hade mig på sin högra sida och tränaren ropar "Alla tittar åt vänster!". Då gick jag in.
 Idag är min sjunde jobbdag. Som tur är så får jag vara ledig i slutet av veckan när matcherna börjar ta slut och alla som åkt ut ska gå på liseberg. Jag orkar inte förklara regler för italienska killar som inte kan ett ord engelska... 

 For the record så vill jag bara påpeka att jag tycker att det är jättebra att det ordnas sådana här saker för ungdomar. Great. Lovely.

Nu ska jag jobba ett tag... Snart är det torsdag...

Dramatik på jobbet

Dagens drama:
"Gud vilken ful gubbe"
Tack

Knytnäve som slår min haka.
Tack.

Jag är lite mörbultad. Öm. Relativt glad dock. På något konstigt sätt så är det lite intressant att bli slagen. Det är ingenting jag vill uppleva igen, men ja... Det var mycket drama på jobbet idag. En till tjej blev slagen och en blev hotad. Det var rena rama gråtkalaset ett tag. Och det var på eftermiddagen, så det var inte några fyllon. Människor...

Okey, jag har ett stort beslut att fatta. Flera egentligen. Flytten, först och främst... Kollektiv? jag vet inte riktigt. Men jag är lite trött på att vara ensam. förändring vore kul.Vi får se...

Linda kommer hem. Jag är så glad.

Nej, om man skulle ta och sova. Jag har några dagar kvar till ledighet, så lite energi skulle inte sitta helt fel.
Anyway, det här är fortfarande den bästa sommaren, och jag har fortfarande roligaste jobbet.

los parantos

image137

 Nu är de här! Föräldararna!
 Vi har varit på liseberg. Där pappan och dottern åkte karuseller, och mamman tittade på, höll i väskor och tackade Gud att hon slapp åka balder.

 Vi har varit uppe på ett berg och klappar hundar.

 Och idag så var vi på Borås djurpark. Gött. Lejon...

Sen var vi och åt middag på Rådhusrestaurangen. Ett hett tips.

 Så nu är jag så trött så trött... sååå trött...


 och lite irriterad över det faktum att jag bara kan få upp en bild. Sen fuckar hela datorn till sig om man försöker få upp fler. ÖÖÖrrrk.


En ledig dag


 Tänk hur mycket lättare ens liv kan kännas efter att man har diskat. Det är som om hela min lägenhet har lysts upp och helt plötsligt så känns alla mina problem så små och obetydliga. Inte ens regnet som oupphörligt fortsätter falla utanför mitt fönster kan få ner mitt humör.
 Äntligen så är jag ledig och det har jag firat genom att sova middag tre timmar, tvätta, ta en promenad till konsum och titta på massor av Vänner. Härlig dag med andra ord.
 Jag är fortfarande obeskrivligt trött, men räknar med att vara människa igen imorgon.

 Att alltid vara påväg någonstans. Jag kan tröttna på det. Framåt, bort, till någonting bättre, någonting annat.
 Någongång vill jag stanna också. Känna folk på riktigt, ha någonting som finns kvar, åtminstone ett tag. Eller vill jag det?

 Allting kommer att förändras. Ingenting kommer att bestå. Jag önskar mig sinnesfrid nog för att tycka att det är okey. Det vill jag helst av allt. Det är då man kan uppskatta saker på riktigt tror jag. När man förstår dess betydelselöshet och förgänglighet. Man har bara sin själ. Om ens det.

Nattuggla

 Om det är någonting som jag verkligen inte är så är det en kvällsmänniska. Det är knappt så att jag är en eftermiddagsmänniska. Jag fungerar som allra bäst mellan åtta på morgonen fram tills runt klockan två. Så att jobba kväll varje dag, det är ingen hit direkt. Jag blir helt slut i hjärnan. Och även fast jag sover runt nio, tio timmar per natt så är jag aldrig pigg.
 Fast det kanske bara är att jag inte riktigt har vant mig än bara...

 Idag hade vi karaktärsbyte på jobbet. Så istället för at vara en arg dam vid namn Ingrid Forsell så var jag Dolly Kissinger, en oerhört manhaftig tvagerska. Jag fick ha mustach, buskiga ögonbryn, gummihandskar och näsblod rinnandes ner över munnen. I was hot. Hihi. Jag sa till en kille att jag skulle göra prinskorv av honom...
Leka leka hela dagen lång.

Fetta...

 Jäklans vilken kul kväll jag har haft. Detta ett resultat av kombinationen: dött liseberg och sjuka jobbkompisar. Okey, jag blev lite slagen i ett par gånger idag, men det kan jag ta. Hehe. Jaaaaaaaaa.... Shit vad trött jag är. men liksom övertrött så jag kan inet sova. men jag borde för jag börjar Halv Ett imorn. Värsta tidigt ju. 
 Denna vecka har vi fråga chans vecka på jobbet. Vi har kärlekspar varje vecka. Kan rekomenderas. Det höjer trivselnivån.
 Jag har blivit tjock. Haha. Tråååkigt för mig.
Nej. vad sjutton nu går jag och lägger mig i alla fall.

hopp

 Något hopp om mänskligheten får man inte direkt när man läser om alla som hoppar från broar. Allt för att, tja inte vet jag, få en kick? vara cool? Nu är det alltså en kille som dött och det enda jag tänker är "skyll dig själv jävla idiot". Är man så dum så att man hoppar från en hög bro så... ja. Säkerheten ska förbättras och man ska göra det omöjligt att hoppa från broar. Jättebra, vekligen. Ska vi inte ta och fånga in de här killarna och linda in dem i bomull så att de inte kan skada sig själva. Samhället verkar ha dille på att lindra symtom istället för att se vad som ligger bakom. Otrygga människor som mår dåligt gör dumma saker. Så enkelt är det. Så länge det finns människor med så dålig självkänsla att de måste utsätta sig själva för livsfara för att få bekräftelse så komme de hitta sätt att göra det på. Och då är väl broar egentligen ett ganska bra alternativ eftersom vi andra i alla fall blir skonade från deras idioti.
 Nej, ta nu de här pengarna som ska gå till brosäkerheten och satsa dem på att ge barn och ungdomar en trygg uppväxt så ska vi se att om några år så kommer folk inte längre ha det här enorma behovet av att hoppa från broar. Och ifall att någon fortfarande vill göra det, för att få en kick av att man skulle kunna dö, så är det väl bara att låta honom hoppa. Dör han så dör han, beslutet var hans. Och ja, jag är väldigt säker på att det kommer att vara en kille.

Ursäkta min något negavita ton. Men jag satt och läste GP och blev bara så oerhört trött på all dumhet.



Tack för din kommentar Helena! du har rätt...

Jag jobbar fyra dagar till sen är jag ledig fyra dagar! Det ska bli så skönt. Och pappa och Cia kommer!
Överlag så är det fortfarande en väldigt bra sommar. Det är väl mest det här skitvädret som man kan bli lite trött på. Regn regn regn. Fy sjutton.

hjärnkaos.

 Idag är det söndag. Jag måste fundera i ca en minut innan jag kan komma på vilken dag det är. Min tidsuppfattning är näst intill obefintlig. Hela min hjärna är bara kaos. Och potatismos.
 Idag har jag träffat Angelina och Hanna och pratat om allt viktigt man måste prata om ibland. Och så har jag och Johan tittat på Vänner och ätit mat. Sen har jag cyklat och pratat med mamma på telefonen. Mycket aktiviteter på en vanlig sketen söndag. Vad jag däremot inte har gjort är en matlåda tills imorn. Attans. Det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag vore ekonomiskt oberoende och kunde köpa mat på jobbet. Men det blir till att ställa sig vid spisen när jag vaknar imorn. 

 Jag funderar hela dagarna på vad jag ska göra i höst. Just nu känns det väldigt mycket som att jag inte kommer fortsätta på Performing Arts school i alla fall. Men jag vet inte. Alls. Kanske jag flyttar till Leksand och gör väldigt lite väldigt länge tills jag har backat några meter från den här väggen som jag nu är på väg mot med huvudet före. Kanske bor jag i Göteborg och gör sånt jag känner för att göra, när jag känner för att göra det. Kanske åker jag till Kina.

Igår var det en kille som armbågade mig i huvudet på jobbet.

 Jag kan inte göra allt det här när jag inte har någon koll. Jag behöver en paus. Jag måste hinna ikapp. Måste måste måste MÅSTE. Håll käften! Jag bli galen. Jag har mens och bara gråter åt allting och det är jobbigt för allt smink försvinner och det är ingen som blir rädd för mig när jag har ränder på kinderna. Jag mår inte dåligt jag är bara SÅ JÄVLA TRÖTT.

RSS 2.0