En härlig helg i Köpenhamn

V har haft en underbar helg i Köpenhamn. Det var första gången jag var där och jag är mycket imponerad av staden. Härligt härligt. Och extra härligt att vi har och hälsade på Mickes trevliga släktingar och fick guidning i stan av en äkta köpenhamnare.
Vi fikade och gick långa promenader runt stan och i parker och tittade på hägrar och elefanter.
Njöt av den fina utsikten fran balkongen.
Och fikade lite mer...
Nu är vi hemma igen. Jag och Johanna kämpar på med uppsatsen och igår var vi och hade lite terapi inför min vaccination som måste ske inom några månader, jag följde med när Johanna var och lämnade blod. Jag tittade inte när de stack in nålen men jag var med och tittade sen när blodet flöt ut. Johanna sa att det inte var läskigt. Jag tror att Johanna ljuger.
Modig är hon i alla fall!

Den bästa kvällen

Jag har haft en så bra kväll, himlans vad bra den var. Det har ju varit lite mycket i mitt liv den senaste tiden. Många kvällar då jag har pluggat eller jobbat fram till sådär klockan nio, inte optimalt. Men idag så hade jag och Johanna, min uppsatskompis, en riktigt bra och produktiv dag i skolan och jag har varit helt ledig sedan klockan fyra. Som en dröm. Sedan jag kom hem så har jag sovit en kortis, yogat och mediterat och sedan lyssnat på härlig yogamusik och städat i ett lugnt och skönt tempo utan tidspress. Diskat riktigt länge och torkat av hela köksbänken ordentligt. Så himla tillfredsställande när man inte har känt att tiden har funnits på länge. Kvällen avslutade med avokadoröra och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer min blivande man äntligen hem från jobbet, som jag har längtat!
Gooodnatt!

RSS 2.0