Promenad



Jag och Bamse har varit på en skön promenad. Lite kallt om tårna bara men man får skylla sig själv när man tar fel skor. Jag tittade på utsikten över sjön och njöt av närheten till naturen. Bamse luktade på kiss, kissade och drog lite i kopplet. De är inte så mycket för att njuta av utsikten de där hundarna. Men jag tror att vi båda två var ungefär lika nöjda när vi kom hem.

Härliga vinter!













ja...



Kul.

Ikväll blir det supermys med Micke på Jul på Liseberg! Efter ett par veckor med massa julstämning så har jag liksom tappat känslan för det och känner mig nästan lite less på alltihop. Men det kan kanske väckas någon liten jullust inom mig när jag får se lite instängda renar och människor med julstressen sprutandes ur ögonen ikväll... Å, om folk bara ville sluta konsumera så förtvivlat mycket onödigt skit som ingen vill ha eller behöver och som ändå kommer att sluta på den växande sophögen som snart dränker oss alla. Man kan inte och kommer aldrig att kunna köpa lycka, sinnesro eller kärlek.
Så, nu har jag klagat nog för idag och kommer i fortsättningsvis vara sprudlande, lycklig och kanske lite lite hög på socker. Det ÄR mysigt med jul.

Julmys














Renovering - livets mening

Kanske inte riktigt... Men nu går det i alla fall framåt och snart har vi ett tak i köket!



Micke och Lotta satte upp tak medan jag tentapluggade och var sjuk. Vilket jag fortfarande är måste tilläggas.



Vackert blir det!



Micke är hög på julmust Hela december...





Imorn är det tenta! Ska bli roligt. Man får passa på att njuta av organisationsteorin för på måndag blir det Förvaltningsrätt. Huuuu. Det är den kurs på hela programmet som jag ser minst fram mot. Men vem vet, man blir kanske glatt överraskad! Håller tummarna för det.

Nej, nu vill jag blir frisk så jag kan träna och göra yoga!


Söt



Jag hittade den här lilla raringen på spårvagnen och blev lite glad!


Annars så tentapluggar jag, och så är jag hungrig också men jag Orkar inte laga mat. Så jag gjorde en smoothie. Det är nästan samma sak. Men mätt blev jag inte...

RSS 2.0