Utslängd ur mitt eget hem!

Även denna dag är jag förpassad till att utföra mina sysslor utanför hemmet. Men idag är sista dagen som rörkillarna invaderar, sedan är det klart. Och egentligen är det ganska bra att de kom, annars hade jag inte gått upp förrän framåt åtta. Nu har jag varit uppe sedan sex, sitter på skolan och pluggar och har fått massa gjort.
Och på tal om att få saker gjorda så har jag och Johanna blivit klara med intervjuerna till C-uppsatsen. Lägligt eftersom kursen börjar idag. Vi har åkt runt i hela regionen och intervjuat folkhälsosamornare. Väldigt roligt och intressant har det varit.
Ibland har det varit lite väntetid mellan intevjuerna, då har vi passat på att fika lite...

Frisk igen!

Jag har varit sjuk, förkyld, i ett par veckor. Man känner sig alltid så himla frisk efteråt tycker jag, lite som att man skulle kunna klara vad som helst. Det bästa med att vara sjuk är när man blir frisk och den bästa stunden är morgonen som man vaknar utan febervärk i kroppen. Härligt. Och nu hoppas jag att jag håller mig frisk ett tag för det är underbart vårväder och jag har mycket kul att göra. Vi har samlat in största delen av materialet till C-uppsaten och så smått börjat skriva och det känns härligt med en vår med så mycket arbetstid som jag själv kan bestämma över. Är det sol så kan jag njuta på dagen och skriva på kvällen.

Var upp till Falun en sväng trots sjukdom. Gullhunden..
Idag är det gubbar som fixar med rören i vår lägenhet så jag har flytt fältet och sitter på Pedagogen och pluggar. Skönt med lite miljöombyte. Om några timmar så kommer Micke in till stan för en lunch. Och kanske en fika.. Det brukar bli en sådan om Micke för bestämma!

Brum brum

Iband så blir jag lite trött på staden och tänker att det vore så hilma bra att bo på landet. Då kan man odla morötter och gå i skogen och slippa höra E6:an Hela Tiden. Men det finns faktiskt en hel del fördelar med stan. Till exempel att det går bussar jämt. Det är så himla lätt att ta sig. Då kommer jag ihåg när jag bodde i Hosjö och när jag skulle åka in till stan och träna på helgen så tog resan fram och tillbaka typ tre gånger så lång tid som tränandet, och om man missade en buss så kunde man få vänta en timme(!). Galet.
Det finns för och nackdelar med allt. Men livet blir onekligen trevligare om man fokuserar med de fördelar som finns där man befinner sig just nu. Så nu är jag glad för bussarna och morötterna från Maxi är ju inte så himla illa.
Micke har rakat sig. Efter att han haft hår i ansiktet i två år så måste jag erkänna att jag fick en smärre chock. Men nu börjar jag vänja mig.

RSS 2.0