Kallt


   Igår öppnade jag fönstret för att vädra ur rummet lite innan jag skulle lägga mig och eftersom jag har minne som en dement guldfick så glömde jag naturligtvis att stänga det. Så det var... friskt, i rummet när jag vaknade imorse. Brr..
   Idag blir det konst-tittning med mamma och plastmormor och ikväll ska vi grilla. Fint som snus.

Hem


   Det har varit lite si och så med sovandet på sista tiden. Jag sover antagligen ändå mer än de flesta, men inte riktigt så  mycket som jag hade mått bäst av. Men det ska vi råda bot på, för nu åker jag till Falun för att ha en lugn och skön helg med mina föräldrar. Vi ska spela mycket alfapet. Konstigt nog så har jag inte stött på någon här som är road av det spelet. Och jag ska gå och lägga mig halv tio!
  Det ska bli härligt. Nu ska jag ta och packa. Tåget går om ett par timmar och det hade varit trevligt att vara i tid...

Kaffe blir min död


   Håller på att tända av ifrån en rejäl koffeintripp. Drack en kopp kaffe svart som natten för några timmar sen och ångrar mig nu bittert där jag sitter med mina skakningar och svetten rinnandes ifrån pannan. Bara litegrann, en skvätt, mindre än halva koppen, det var planen. Men det är ju så svårt att säga nej. Alla andra drack ju. "Du är väl ingen mes Elin, drick, annars är du bara en liten lort!" Jag kan inte stå emot den lilla rösten i huvudet. Så jag drack, och nu får jag ta konsekvenserna av min veka karaktär och klena kropp.

   Sommaren är nu officiellt fullbokad. Den är så kort, inte alls oändlig som när man var liten.

Jobba


   Trodde jag skulle börja på äldreboendet i juli, men jag var där och skrev på papper idag och hux flux så ska jag börja imorn istället. Visserligen bara på timmar, men det är alltid något. Har varit lite dåligt med dagisjobb ett tag.
   Varför ska ansökningarna til universitetet vara inne så himla tidigt? vad är det som de sysslar med i tre månader tills man får reda på om man kommit in eller inte. Jag vill ju veta, vill kunna planera lite. Fast jag är fortfarande inte riktigt säker på ifall jag vill börja i höst... Det blir som det blir.
   Nej, nu ska jag åka och klippa mig.

Elin Wells


   Om mindre än en månad ska jag spela piano på ett bröllop. Låter inte så farligt om man inte betänker faktumet att jag inte kan spela piano. Tänkte att det kunde ju vara ett bra tillfälle att lära sig. Så jag tar mig sakta men säkert igenom För kärlekens skull. Vi får se. Jag ger det ett par dagar till, har inget stort hänt tills dess så får nog Mickes moster leta på någon annan pianist. Eller så kan ju Micke kan ju alltid plinka på gitarren.
   På tal om bröllop så spelade vi på ett i helgen. Det gick bra och tårtan var god.
   I övrigt så är jag lite vårtrött. Eller bara trött i största allmänhet. Kan bero på att jag har gjort två yogapass och ett medeljympapass på friskis idag och utöver det gått mellan dessa olika aktiviteter i raskt tempo i sammanlagt över en timme. Då får man vara lite trötter. Drog till ryggen lite konstigt också, kan inte riktigt luta mig framåt. Hm, ska lägga mig på spikmattan och hålla tummarna för att det känns bra imorgon.

  Det är i princip sommar ute. Det är så vackert när man går över motorvägen och blickar ut över Mölndal att man nästan glömmer bort bilarna som susar förbi i hundratio under en. Om man inte tänker på bilarna så är det nästan lite magiskt. Och jag är Väldigt bra på att ignorera bilarna. Livet blir mycket trevligare att leva om man lär sig att sålla bland intrycken och njuta av det som på något vis går att njuta av.

Stockholm och så

Vi har varit i Stockholm. Träffat Linda, gymnasiekompisar och gått på 50-års fest med tjocka släkten.


  Kornelia sprang iväg över ängen med pappa efter

   Lillebror och hans flickvän och min karl

   Härliga ungar       Bus



  Thomas som äntligen kommit in på scenskolan



  Vasa

Fullt upp hela helgen. Väldigt kul men man blir mör. Idag har jag därför tagit det lugnt, bakat lite bröd... Imorgon blir det Vårruset. Jag kommer inte att rusa utan planerar snarare att spatsera alternativt strosa.

I sommar verkar det bli någon sorts Abbashow i Varberg som jag ska skoja runt på. Det kan nog bli riktigt roligt.

RSS 2.0