Den dansande humlan

Jag tror att det är åska i luften. Eller nåt liknande konstigt med vädret, för jag har ont i huvudet och känner mig lite... konstig...





Det satt en liten humla på vår balkong tidigare idag.




Den kände sig nog också lite konstig, den gjorde en liten dans för mig.

påskmys i Falun



Vi spanar ut över Falun. Stina spanar bara med ena ögat...




Micke hittade skrot i skogen. Det tar vi hem så blir det konst. Eller bara konstigt, vi har inte bestämt oss än.

Det skulle vara fler bilder här men det fungerar inte så det får bli en annan gång. Nu ska jag fortsätta njuta av Falun och ledigheten. En kvällspromenad runt Hosjön bli det.


Kom nu sommaren!

Huvudet är fullt och jag längtar till sommaren. Hela juni ska jag vara LEDIG. Så obeskrivligt skönt.




Irland 2004.

Det händer ju saker Hela Tiden.

Det har varit lite mycket i mitt liv sedan Stockholm och därför har det blivit lite lite bloggande. Och så hittar jag inte sladden som man sätter mellan mobilen och datorn för att föra över bilder.

Idag har jag struntat i föreläsningen och skrivit lite rapport och tränat istället. Gick på Power Step. Det var inte så mycket power i mig men det var skönt att röra sig lite. Förutom vid ett tillfälle när jag kände mig lite trött i benen, missade brädan och ramlade pladask på golvet.

Jag och Ida i klassen håller på att skriva ihop en liten nätt rapport som vi ska presentera för diverse politiker och chefer i Skaraborg 5:e maj. Det är kul och lite nervöst. Om man tar länken nedanför och går in på den så kan man se hur inbjudan ser ut.
http://www.skaraborg.se/upload/Pia/dokument/Barnar%C3%A4tt%20Slutlig.pdf?epslanguage=sv

Nu åker jag och yogar!

Stockholm

Har sedan onsdag befunnit mig hos Carro och Johan i en smått gråmulet Stockholm. Har det fantastiskt bra men får tyvärr inte in några bilder på datorn, kanske lägger in någon när jag kommer hem.
Vi har gått på söder, tittat på skor, ätit god mat, varit i uppsala och tittat på Cissi på teatern (http://www.uppsalastadsteater.se/2010/man-som-blir-en-smula-irriterade-i-sallskap-med-kvinnor/), sovit länge och tagit det lugnt, löst melodikrysset, ätit lunch med och blivit sminkade av Farao och nu ska vi hem till Farao och hans pojkvän Erik på lite fest och sällskapsspelande.
En väldigt trevlig liten semester med andra ord. Imorgon tar jag tåget tillbaka till Göteborg och älsklingen.

RSS 2.0