Äntligen!

Idag är det premiärdags! Vi har repat och repat och jag trodde ett tag att det aldrig skulle gå, men ikväll smäller det och jag tror att det kan bli bra. Vi kommer i alla fall ha väldigt roligt!

Morgonstund med guldet och det


   Det är morgon, eller kanske till och med förmiddag, och jag sitter här vid min dator. Micke sover som en liten sten. Som ett litet gulligt djur. Men jag väcker honom inte för jag är snäll, ibland. Han ska få sova en timme till har jag bestämt, sen räcker det. Vi har faktiskt saker att göra idag. Vi ska titta på fönster och fira att Erland fyller 80.

   Det här upphovsrätten och extrapoliser, jag blir knäpp. Varför ska detta brott prioriteras, det är så sinnessjukt, så dumt och galet och man tappar den sista lilla gnutta hopp man hade om politikerna. Om Fredrik. Fast jag hade inget hopp om honom alls direkt.

The songs of Abba



Angelinas karl Anders var och tog fina bilder på oss i söndags.


   Det ska bli så kul, var så längesedan jag gjorde någonting på en scen. Och eftersom Abba var mina idoler när jag var i sexårsåldern så känns det extra roligt...!

Voulez vous


   Jag sitter för närvarande i Angelinas lägenhet med en smoothie i handen och har det väldigt bra. Vi repade stämmor hela gårdagen och kommer att återuppta den aktiviteten om någon timme. Tyvärr så har jag inte några noter och min inspelningsmanick har slut på batteri så det ska bli intressant att se hur mycket av dagens instudering som kommer att sätta sig... 
  Abbashowen kommer i alla fall att bli grym och alla som har möjlighet borde komma och titta. 

Musik


The Fray


Bra bra bra! Lyssna lyssna lyssna!


Jag har städat, bakat bröd och haft Eusebio på besök. Det har varit en bra dag. Nu ska jag öva på Abba-låtar för imorn är första repdagen inför showen. Det ska bli intressant och väldigt väldigt roligt. Varberg och Angelina.


Happy



Så här glad var Elin i fredags natt, trots att det var långt efter läggdags. För bröllopet blev en riktig hit. Underbar mat, härlig musik, fantastiska dekorationer(hehe) och två välplacerade ja:n. Alla var nöjda och glada. Och då gör det inte så mycket att man inte kom i säng förrän vid fyra.



Pinnhjärtan klädda i blåbärsris.



Vitmålade pinnhjärtan som stod utmed vägen. Har ett tiotal liggandes i vardagsrummet nu som jag inte riktigt kan skiljas ifrån. Det tog så fruktansvärt lång tid att göra dem... Så jag måste hitta fler användningsområden för dem. Vi får se.



Lottas chokladtårta. Mmmmm.


Igår gjorde jag min medborgerliga plikt och röstade.

Hemma bäst


   Det är mycket nu. Bröllop och en överambitiös Elin som gjort 30 pinnhjärtan att dekorera vägen med. Kom idag hem ifrån Linköping och har haft ett par härliga dagar där ihop med Stina.
   I går var jag och Stina till Kolmården. Vi gick upp vid kvart i åtta, något senare än jag vanligtvis glatt skuttar ur sängen så det var med viss förvåning jag konstaterade att jag var ovanligt trött. Jag skyllde det på ovanan att sova på golv(dock med en madrass emellan) och en timme senare lämnade vi lägenheten. Efter ett par minuters promenad tog Stina upp sin mobil och utbrister förvånat  "Klockan är 6.36". No way. Jag tar fram min egen klocka och måste blinka ett par gånger innan jag förstår att jag ser det jag ser. Klockan är verkligen 6.36. Stina hade glömt ställa om klockan så iställer för halv åtta hade vi gått upp halv sex. Inte konstigt att jag var så trött. Vi gick hem och sov en timme till.

Detta hittade jag på balkongen när jag kom hem idag:



TOMATER!

Det är härligt att vara ute och fara, men det är något speciellt med att komma hem också. Särskilt nu när köpet har gått igenom och Micke faktiskt äger lägenheten. I sommar blir det renovering.

RSS 2.0