Julen är här

Julstämning=noll.
Nä, jag är inte någon julmänniska. Men jag tycker att det är väldigt härligt med kyla och snö som äntligen har kommit till västkusten. Och så är det ju mysigt med stjärna i fönstret. Men på det stora hela så skulle jag nog gärna vara utan julen. Det är så mycket fokus på julklappar och köpa en massa saker, och jag får lite ont i magen av det. Även om jag inte är stressad för egen del så känner man av det när man är inne i stan eller sätter på TV:n.
Är det så himla viktigt? Så mycket.. prylar. och saker och skit som vi egentligen inte vill ha och som snart kommer slängas. Någon tröja som man använder en gång som har tillverkats av någon i Asien som jobbar tolv timmar om dagen och inte kan egnagera sig fackligt utan att riskera att sparkas eller något ännu värre. Meen, det är klart att vi är värda lite julklappar så som vi har kämpat detta år. Och kanske en liten utlandsresa, för det är ju så himla jobbigt med det här mörkret, och det är ju fakstiskt inte det Jag gör som påverkar miljön utan det är ju USA och Kina.

Nu ska jag sluta tänka på sånt och åka in till Domkyrkan och öva inför kvällen framförande av Ett svenskt juloriatorium.


Brunett!



oj oj...
men det är bara tonat och kommer att försvinna inom ett par månader. jag planerar att vara blond igen på min 25-års fest!

Det händer grejer minsann.

På onsdag är det tenta. Jag är lite lagom förberedd. Man kan inte hålla på och vara så där överambitiös så man får ont i magen, det håller inte i längden.

Då har man dansat lite igen då, alltid trevligt. Angelina o jag gjorde lite moves på ett företagsevent.










Sen fyllde hon år så i helgen var jag på hippiefest!



Det är roligt nästan jämt. Vi hade julkonsert i lördag också, med kören i domkyrkan. Jul jul är väl ändå den bästa jullåten..?!


Mest av allt vill jag bara att yogalärarutbildningen ska börja. Det ska bli en väldigt intressant upplevelse

RSS 2.0