kuuul

http://www.youtube.com/watch?v=uWt2YJCJleY&feature=player_embedded

roligt roligt. Om man söker på miranda sings 08 på youtube så får man upp en massa av hennes sjuka filmer. Det är ett skämt. Det måste det vara! eller...?

Jag och Micke har sått i helgen. Tomater och jordgubbar, och om ett par veckor ska vi så lite ruccola.
Nu är jag frisk igen och kan jobba! Härligt.

Ont i halsen


   Vi är sjuka. Både jag och Micke går runt som små spöken med massor av ont i halsen och undrar vad sjutton som hänt. Det går bara inte över.
   Jag har inte tid att vara sjuk. Jag får inte ett ruttet öre när jag är sjuk. Ont i halsen och fattig, ultimat kombination. Men så länge det inte finns någonting jag kan göra åt saken så har jag som policy att inte må dåligt över det. När livet är skit så kan man i alla fall se till att vara lycklig.

Jag gick på kören idag i alla fall. Vissa saker måste man göra trots sjukdom för att inte bli tokig. Och kören känns ju som det smartaste stället att gå till när man har ont i halsen. Kanske inte, men vi ska ha konsert på långfredagen och det är väldigt väldigt snart och då får man offra sig lite.
Men imorgon och i helgen ska jag vila så in i, och nästa vecka kommer jag vara som en ny människa.



Det var så härligt att Linda var här. Och hon ska vara i Sverige hela våren!  Dock i östra delen av landet...
Vänner är väl det bästa. Någon att promenera och sitta på balkongen med. Och krama. Kom tillbaka!

Idag har jag inte funderat på utbildning, man måste ta paus ifrån det ibland för den mentala hälsans skull.

Härlig helg


Jag tar en liten paus ifrån sushitillverkning och rock bandspelning för att lägga in lite bilder på datorn och blogga lite. Linda och Micke spelar som galningar i vardagsrummet. Igår hade vi en underbart härlig kväll i Härryda där vi firade födelsedagar och rockade järnet med sing star.



Livet är gott.

Helgen är här


   Ikväll kommer Linda till mig! Det har jag sett fram emot, hon har inte varit här sedan i somras. Long time. Vi ska umgås, dricka te och komma på vad vi ska bli när vi blir stora. Det kommer bli en bra helg. Micke ska iväg på smideskursen som han fick av mig och sina föräldrar i julklapp. Får se ifall han lyckas smida ihop någonting smidigt till lägenheten. haha.
   En bra sak med att jobba på dagis är att när det är dålgt väder får man vara inne och när det är bra väder får man vara ute. Så vi har varit ute största delen av dagen. Göööött.

Ja, vad ska man bli...


   Nyss så träffade jag en krokodil som körde runt i en bil. Jag har bara en massa barnsånger i huvudet hela tiden, som snurrar runt och förvirrar mig. Precis vad jag behöver för jag är ju inte förvirrad nog. Viss förvirring ska jag i alla fall reda i idag, förhoppningsvis, på besöksdagen på Göteborgs Universitet. Det kan ju inte bli värre. Eller kanske... Ifall jag upptäcker nya, intressanta utbildningar som jag måste välja mellan. Håll tummarna för att detta inte händer.
   Det är sol i ute och har så varit i ett par dagar nu. Man blir upplyft.

Utkast: Oooo, jag ...


 




Oooo, jag upptäckte precis av misstag att man kan göra streck i sin blogg.


så!
Intressant...

Nej vadå, jag har inte ett tråkigt liv.



Idag har jag jobbat. Imorn ska jag jobba. På torsdag ska jag på öppet hus på universitetet och kolla in alla utbildningar. För i höst så smäller det.
Jag tror att jag precis blev lite sjuk. Som tur är så har jag min termometer i skrivbordslådan, så nu sitter den stadigt under tungan.

36,9

Lite feber kanske. Går nog över tills imorn.
Micke är borta från igår tills imorn. Jag sover inge bra när han är borta.



Godnatt

Hm, glömde lägga upp detta igårkväll efter jag skrivit det. Gör det nu istället. Vill ju inte att någon ska missa detta storslagna mästerverk.



Ja du.


Skalman han är tlöööt. tlööt.
Konstiga saker dyker upp i huvudet när man är så trött som jag är nu. Förskollärare och Barnskötare är strukna från listan av tänkbara yrken. Haha. Barn är härliga men det är för många per personal. Jag tycker inte att det är rimligt och jag häpnar över att vi inte satsar mer på människor i denna viktiga ålder. Man får ta kostnaden senare istället, och då har den växt till sig. Jag blir så arg på kortsiktigt tänkande. Usch.

Kul

Micke säger roliga saker ibland.

Jag: Ska vi inte skaffa en diskmaskin...!
Micke: Du vill bara ha en diskmaskin så att du slipper diska.


Ingen spya än

  Min mage är som ett stilla hav utan minsta krusning. Så om en timme ska jag traska iväg till jobbet. Jag förstår inte riktigt hur det gick till men det verkar som om jag undslapp kräksjukan, denna gången...
   Tydligen så har 20% av befolkningen en gen som gör dem immuna mot vinterkräksjukan. Intressant. Jag har den inte, men det hade varit vääldigt gött. Grattis alla er som föddes med denna supergen!

   Nu ska jag lyssna på Maroon 5 och göra mig klar för en härlig jobbdag!

Kräksjukan


  I fredags kom det en spya på jobbet och inatt mådde min stackars jobbkompis tillika körkompis och för natten även rumskompis väldigt dåligt. Oddsen är emot mig men jag ÄR FRISK. friskfriskfrisk.



Vi hann ta oss en promenad efter frukosten. Det var så vackert. Och en väldigt bra tid på året att vara på Marsstrand, för det var inga andra där...


Nu kom Micke hem och vi ska åka till hans föräldrar och tvätta!


Off to Marsstrand


   Marsstrand here I come! Det kommer bli FETT. Så fett som nu instudering av Bachs Actus Tragicus kan bli... Jaja.

Igår var vi och åt på Hard Rock Café. Det var goooott. Ibland får Micke riktigt  bra idéer.
Shit vad tom man var i huvudet då. Skriver inget mer nu...

Hej mitt vinterland?


   Det snöar ute. Jag förstår inte riktigt varför... Det har ju inte snöat på hela vintern. Knappt en flinga på hela december. Vita jular kan man ju bara drömma om här nere. Men nu, i mitten av mars när man precis har börjat drömma om vår, DÅ snöar det minsann.

Jag funderar på att bli folkhälsovetare. Inte på tal om snö. Utbildningen verkar Väldigt rolig och intressant och som gjord för mig. Men självklart så finns det en hake. Jo, tyvärr så finns det inga jobb. Men jag funderar på att skita i det, föjla mitt hjärta och hoppas på det bästa.




Utsikten från mitt fönster. Jag föredrar att kura inne i värmen i tider som dessa.

PMS


   Inget jobb idag. Och inget jobb igår. Inga pengar till Elin. Jag är så fruktansvärt trött på att ha lite pengar och behöva leva på andra. Men jag kan inte ta något annat jobb nu för jag orkar fortfarande så himla lite.
Jag har PMS. De som säger att det inte existerar är idioter. Det existerar. Någon dag före mens så blir jag arg ledsen och bitter på hela livet och gråter åt vad som helst. Och det är idag. Stackars Micke.

  

Knäckt


  Nu är jag knäckt! Det var skönt. Och relativt billigt. Men jag är inte hundra procent bra. VIlket inte är så konstigt eftersom hela min rygg mer eller mindre var sne, och bäckenet bakåtroterat. Jaja. Mår bättre nu i alla fall.
   I helgen ska jag till Marsstrand på körresa kom jag precis på. Hade glömt det. Ska bli väldigt trevligt i alla fall. Trots den höga medelåldern i min kör...

O, idag har jag kört inne i Göteborg. I stan. Bland spårvagnarna! Som tur var så satt Micke brevid och agerade kartläsare, så det gick bra. Vi har ett litet projekt som går ut på att jag ska kunna köra själv inne i Göteborg utan ångest. Ett litet steg i taget... Nu ska jag köra ut till Kungsbacka. Det är lätt så det klarar jag själv!

Pain...


ONT ONT ONT i ryggen. Inte lyfta fler barn. Hjälp imorn annars lägger jag mig och ligger tills någon lyfter bort mig. Skit också. När jag äntligen har fått ett jobb.

Lugn helg, pga ryggen. Det strålar ner i benet. Skit. Men någon kommer att knäcka det rätt. Måste bara hitta denna någon.

nam nam

Hipp Hurraa det är fredaaa!
Idag fick jag pizza! Och choklad. Livet är allt bra underbart.
Som fredagsnöje så har jag och Micke bestämt oss för att ta en sväng till Maxi för att köpa mjölk och lite annat. Haha. Men vi har spelat in ikväll också. Det är superkul, och svårt. Och jag upptäckte att det blev väldigt mycket lättare att sjunga när jag hörde mig själv...

öörhhh


   Efter tio(!) timmar tillsammans med stora mängder barn så känner sig Elin lite mör. De är underbara, och ibland aningens högljuda. Och framförallt så väldans många på relativt liten yta. Resten av veckan tror jag att jag nöjer mig med mer humana arbetspass.

Micke jobbar och jag tror att jag kanske ska äta lite fruktsallad och vänta på bättre tider.

Städning




Vilket bättre sätt att fördriva tiden en grå söndag än att städa och organisera sina skåp?


Jag vill hitta på något roligt men har inte energi nog att gå utanför lägenheten. Måste hämta mig inför jobbveckan. Ska nog göra lite yoga senare. Tisdagar och kundalini är räddaren i denna snoriga och hostiga tid. Man blir alltid lätt och glad. Ett hett tips.

RSS 2.0